Velkommen

Key2Balance – for dig og dine børn.

Karina har i mange år arbejdet som kropsterapeut og fysiurgisk massør, sideløbende med behandling af hund, kat og hest.

Karina har en forkærlighed for kranio sakral terapi, og har derfor valgt at kombinere det bedste fra flere verdener i behandlingen af voksne, unge og børn.

  • Kropsterapi
  • Kranio sakral terapi
  • Biodynamisk KST
  • Fysiurgisk massage
  • Babyterapi

Karina stiler efter at tilbyde dig og dine børn en faglig og god behandling, som tager hånd om hele mennesket, uanset hvilken personlighed du er.
Vi ønsker at yde en varm og kvalificeret hjælpe samt vejlede jer gennem hele forløbet og tiden efter.

Karinas forskellige behandlingformer, har alle det til fælles at kunne forløse problemer i bevægeapparatet som en helhed, samt afbalancerer krop, sind og ånd med alle dets facetter. Karina har en holistisk tilgang til tingene og intet er for “underligt” for hende. Hun ønsker at møde dig og din børn der hvor I er, og sammen opnå det bedst mulige resultat. Kræver dine udfordringer hjælp fra andre typer terapeuter, så henvises der til nogle faglig dygtige klinikker.

Det er vigtigt at du har konsulteret din læge hvis der er tegn på alvorlige sygdomme, ligeledes vil det være godt at få grønt lys af lægen, hvis du lider af sygdomme der kan sprede sig i kroppen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få en snak, hvis du er i tvivl om noget.