Helhedsbehandling til dig og din hest

Helhedsbehandling vil sige at jeg ser på hest og rytter som en helhed. Er rytteren skæv og spændt vil det forplante sig ned i hesten og herved give hesten skævheder og spændinger. Dialogen mellem behandler og rytter er vigtig, da skavanker hos rytter og hest skal klarlægges og en behandling skal påbegyndes.

Massagen er god til muskelspændinger, stive og ømme muskler og led, overbelastninger, immunsystemet, hovedpine og mange andre ting. Kranio Sakral terapi gør det nemmere at kunne gå dybt i muskulaturen på en meget blid måde, og det giver samtidig hesten en blid behandling på det mentale plan samt retter skævheder og ubalancer op. Behandling på akupressurpunkter giver hesten en helende behandling på organerne, og fjerner eventuelle ubalancer der.

Rytteren modtager en behandling efterfølgende. Behandlingen foregår oftest i mit behandlingslokalet på min adresse. Der er mulighed for at jeg kan medbringe en briks så rytteren kan modtage behandlingen hjemme i egen stue. (kontakt mig for aftale)

Behandlingsformerne vil være bla. fysiurgisk massage som er en gammel dybtegående massageform og meget brugt blandt andet af sportsfolk. Kropsterapi og Kranio sakral terapi bruger jeg som oftest som den primære behandlingsform, da rytterne ofte er skæve i ryg, nakke og bækken. Jeg korrigerer ubalancer i nakken, ryggen, bækkenet samt afspænder spændte og ømme muskler. En afbalanceret rytter er vigtig for et godt og optimal samarbejde med hesten.

Når jeg har klarlagt både hest og rytters svage punkter sammensættes evt et træningsprogram. Rytteren vil som oftest få nogle råd og øvelser med som hjemmearbejde, og hesten vil få strækøvelser og et træningsprogram for at opbygge og styrke de svage områder.

For at opnå det optimale ved behandlingen af hesten er det vigtigt at rytteren sidder og indvirker korrekt på hesten, dette sker når rytteren er i balance og evt. skævheder og skavanker er rettet op.

Du kan læse mere om behandling til dig selv her. Du er også velkommen til at kontakt mig for yderligere information.